Grillivartaat

Tämä oli kesän ensimmäinen grillaukseni (ja itse asiassa koko elämäni ihka ensimmäinen oma grillaus), ja onnistui yli odotusten! Grillasin 7 varrasta pallogrillissä kertakäyttöisessä foliovuoassa.

1246902278_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

  • possunlihaa paloina
  • 1 pkt (Amerikan)pekonia
  • valmista grillauskastiketta
  • 1 paprika
  • pari sipulia
  • ½ kesäkurpitsa
  • 1-2 broilerin marinoitua fileepihviä
  • 7 puista grillitikkua

Laita grillitikut kylmään veteen noin puoleksi tunniksi. Marinoi possunliha ja paloitellut kasvikset. Paloittele broileripihvit. Pujota kaikki ainekset tikkuihin (kiedo pekonisuikaleet possunlihojen ympäri) ja grillaa kunnes liha on kypsää. Tarjoa esim. uusien perunoiden ja salaatin kera.