Vuohenjuustoruudut

Noin 24 kpl.

1246900516_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

  • 1 pkt (500 g) esikaulittua, laskostettua voitaikinaa
  • 1 muna
  • noin 1 dl punaista pestoa
  • 1 pkt (n. 200 g) vuohenjuustoa
  • pinjansiemeniä

Kaaviloi sulanut taikina vajaan ½ sentin paksuiseksi levyksi (24 cm x 36 cm). Jaa levy veitsellä 6 cm x 6 cm ruutuihin. Paina kevyesti jokaisen ruudun keskelle ympyrä pienellä lasilla tms. (halkaisija n. 4 cm). Voitele ruudut kananmunalla. Annostele ruuduille painettuun ympyrään teelusikallinen punaista pestoa. Leikkaa vuohenjuustotanko ohuiksi viipaleiksi ja jaa ne pestonokareiden päälle. Ripottele juustolle pinjansiemeniä. Nosta ruudut pellille leivinpaperin päälle ja paista uunissa 200 asteessa noin 15 min. Tarjoa hieman lämpiminä.