Kana- ja kinkku-pastasalaatti
Innostuin taas tekemää pastasalaattii, kun niin kovasti tykkään siitä. Tällä kertaa koitin ton tutun ja turvallisen kinkkusalaatin kaveriks kokeilla vähä eksoottisempaa kana-pesto-versiota. En edes tykkää pestosta, mutta kyllä toi salaatti alas meni!
Kinkku-versio:
- 150 g kierrepastaa tms.
- pala kinkkua (itse taisin laittaa jotain 150 g verran(?))
- puolikas keltainen paprika
- puolikas punainen paprika
- 1 dl silputtua maustekurkkua
- 1 dl kermaviiliä
- 1 dl majoneesia
- suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta
Keitä pasta kypsäksi. Suikaloi kinkku ja paloittele paprikat. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja mausta oman maun mukaan. Tarjoa kylmänä.
Kana-pesto-versio:
- 150 g kierrepastaa
- noin 150 g (hunajamarinoituja) broilerisuikaleita
- puolikas punainen paprika
- puolikas keltainen paprika
- feta-paloja
- 3 aurinkokuivattua tomaattia
- pestoa oman maun mukaan (itse laitoin noin ruokalusikallisen)
- 1 dl kermaviiliä
- 1 dl majoneesia
Keitä pasta kypsäksi, ja paista kanapalat. Paloittele paprikat ja aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna kylmetä ja maustua hetken jääkaapissa.
Kommentit